4 kycklingfiléer
1 purjolök
1 pkt fetaost
1 dl riven parmesanost
2 dl crème fraîche
2 dl grädde
2 msk kycklingfond
2 tsk soya
1. Skär varje kycklingfilé i 4 bitar på längden. Stek i litet smör.
2. Hacka purjolök och fetaost. Blanda crème fraîche, grädde, fond, soya, purjolök, fetaost och riven parmesan.
3. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och häll röran i formen. Spara gärna litet parmesan att strö över.
Det här receptet har jag fått från Niinis eminenta blogg "Niinis Kitchenlife". Där finns det goda, användarvänliga recept vill jag lova!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria