Placeholder

Kyckling och champinjoner i grönpepparsås

Ingredienser

1 grillad kyckling
ca 6 färska champinjoner
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk soya
1,5 msk grönpepparkorn
3 dl crème fraîche
2 dl vispgrädde

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Rensa och dela kycklingen i mindre bitar och lägg dem sedan i en ugnsfast form. Skiva och smörstek champinjonerna så att de blir lite brynta. Lägg dem ovanpå kycklingen.

3. Smält smöret i en kastrull och tillsätt senap, soya, lätt krossade grönpepparkorn, crème fraîche och grädde. Koka ihop såsen och häll den över kycklingen.

4. Ställ in formen i kylen och låt stå över natten.

5. När det är dags att äta ställer du in formen i ugnen ca 15 minuter och serverar med ris och en god sallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr