Placeholder

Kyckling med spenat och bacon

Ingredienser

Till 3-4 personer

6 remsor bacon, hackad

2 kycklingbröst, skivade

5 uns spenat (typ, ta lite bara)

4 vitlöksklyftor, hackad

2 tsk salt

1 tesked peppar

5 dk mjölk

pasta

En dl parmesanost, riven

Gör så här

FÖRBEREDELSE
1. Stek bacon i en stor kastrull på medelhög värme tills krispiga.

2. Tillsätt kycklingen och stek tills ingen rosa visar. Ta ut kycklingen.

3. Koka spenat, vitlök, salt och peppar med bacon tills spenaten har vissnat.

4. Sätt kycklingen tillbaka i, tillsätt mjölken och rör.

5. Ta mjölken till en koka, tillsätt sedan pasta.

6. Rör hela tiden i ca 10 minuter, tills pastan är kokt.

7. Tillsätt parmesan, sedan blanda tills osten har smält.

8. Servera!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.