Placeholder

Kyckling i långpanna

Ingredienser

1 kg kycklingfiléer
5 dl crème fraîche
1 buljongtärning
1 msk osötad senap
2 msk kinesisk soya
2 hackade vitlöksklyftor
3 dl riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Lägg kycklingfiléerna i en mindre långpanna eller eldfast form. Krydda lätt. Rör samman övriga ingredienser, förutom osten, och koka 2 minuter.

3. Häll såsen över kycklingfiléerna och strö över den rivna osten. Tillaga i ugnen 45 minuter.

4. Servera med ris och en god sallad.

6 - 8 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.