1 kg kycklingfiléer
5 dl crème fraîche
1 buljongtärning
1 msk osötad senap
2 msk kinesisk soya
2 hackade vitlöksklyftor
3 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Lägg kycklingfiléerna i en mindre långpanna eller eldfast form. Krydda lätt. Rör samman övriga ingredienser, förutom osten, och koka 2 minuter.
3. Häll såsen över kycklingfiléerna och strö över den rivna osten. Tillaga i ugnen 45 minuter.
4. Servera med ris och en god sallad.
6 - 8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria