Placeholder

Krusbärsglass med mascarpone

Ingredienser

Krusbärssylt, helst hemlagad
2,5 dl vispgrädde
250 g mascarpone
1 burk sötad kondenserad mjölk,
400 g
ev minimaränger

Gör så här

1. Vispa grädden fluffig. Blanda kondenserad mjölk och mascarpone i en skål, tillsätt krusbärssylt och rör ned grädden. Vill du ha minimaränger blandar du i sådana.

2. Lägg plastfolie i botten och upp längs väggarna i en skål. Häll i glassmeten och täck över med resterande plast. Plasta in hela skålen och ställ i frysen.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr