3 kycklingfiléer
1 pkt bacon (kan uteslutas)
1 bit purjolök
1 fp Philadelphiaost, ca 300 g
2 dl vatten
1 dl grädde
1 msk chilisås
2 msk tomatpuré
1 msk koncentrerad kycklingfond
paprikapulver
salt
peppar
1. Skär kycklingen i bitar och bryn dem klara i smör. Ta upp och lägg dem på en tallrik.
2. Bryn även klippt bacon och finhackad purjolök. Tillsätt kyckling, vatten och fond och låt puttra ihop några minuter.
3. Tillsätt ost, chilisås och grädde och smaka av med litet kryddor.
4. Servera med pasta och sallad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…