3 kycklingfiléer
1 pkt bacon (kan uteslutas)
1 bit purjolök
1 fp Philadelphiaost, ca 300 g
2 dl vatten
1 dl grädde
1 msk chilisås
2 msk tomatpuré
1 msk koncentrerad kycklingfond
paprikapulver
salt
peppar
1. Skär kycklingen i bitar och bryn dem klara i smör. Ta upp och lägg dem på en tallrik.
2. Bryn även klippt bacon och finhackad purjolök. Tillsätt kyckling, vatten och fond och låt puttra ihop några minuter.
3. Tillsätt ost, chilisås och grädde och smaka av med litet kryddor.
4. Servera med pasta och sallad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng