400 g kassler
1 liten purjolök
8 - 10 färska champinjoner
1 röd paprika
200 g färskost, vitlök & örter
2 dl riven ost
3 dl grädde
2 dl crème fraîche
1 - 2 tsk sambal oelek
peppar
1. Skär kasslern i tärningar. Dela svampen i så stora bitar du vill ha. Strimla paprikan och purjolöken. Bryn kassler och svamp i stekgryta eller traktörpanna. Blir det mycket vätska av svampen så låt en del koka bort. Låt purjolök och paprika steka med mot slutet.
2. Blanda färskost, sambal, grädde, crème fraîche, riven ost och peppar. Häll det över kasslern och rör så att osten smälter. Om det blir för tjockt så späd med litet grädde eller vatten.
3. Servera med nykokt pasta.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng