Placeholder

Krämig kassler och ostsås

Ingredienser

400 g kassler
1 liten purjolök
8 - 10 färska champinjoner
1 röd paprika
200 g färskost, vitlök & örter
2 dl riven ost
3 dl grädde
2 dl crème fraîche
1 - 2 tsk sambal oelek
peppar

Gör så här

1. Skär kasslern i tärningar. Dela svampen i så stora bitar du vill ha. Strimla paprikan och purjolöken. Bryn kassler och svamp i stekgryta eller traktörpanna. Blir det mycket vätska av svampen så låt en del koka bort. Låt purjolök och paprika steka med mot slutet.

2. Blanda färskost, sambal, grädde, crème fraîche, riven ost och peppar. Häll det över kasslern och rör så att osten smälter. Om det blir för tjockt så späd med litet grädde eller vatten.

3. Servera med nykokt pasta.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.