400 g kassler
1 liten purjolök
8 - 10 färska champinjoner
1 röd paprika
200 g färskost, vitlök & örter
2 dl riven ost
3 dl grädde
2 dl crème fraîche
1 - 2 tsk sambal oelek
peppar
1. Skär kasslern i tärningar. Dela svampen i så stora bitar du vill ha. Strimla paprikan och purjolöken. Bryn kassler och svamp i stekgryta eller traktörpanna. Blir det mycket vätska av svampen så låt en del koka bort. Låt purjolök och paprika steka med mot slutet.
2. Blanda färskost, sambal, grädde, crème fraîche, riven ost och peppar. Häll det över kasslern och rör så att osten smälter. Om det blir för tjockt så späd med litet grädde eller vatten.
3. Servera med nykokt pasta.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar