3 bananer
1 msk socker
4 dl grädde
1 äggula
1. Vispa grädden. Mosa bananerna och blanda dem med grädden.
2. Blanda i sockret och rör i äggulan. Vispa tills du fått en pösig blandning.
3. Fördela moussen i skålar och låt stå i kylen minst 1 timme, gärna längre.
2 - 4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…