Placeholder

Köttfräs med senap

Ingredienser

300 - 400 g blandfärs
1 - 2 gula lökar
1 - 2 msk smör
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 - 3 msk senap
1 dl grädde
hackad persilja

Gör så här

1. Skala och hacka löken fint. Bryn den lätt i smöret i en stekpanna. Tillsätt färsen och fräs den under omrörning tills den blir grynig och brynt. Krydda med salt och vitpeppar.

2. Rör ihop senap och grädde och lägg blandningen i stekpannan. Rör om och låt det hela få ett uppkok.

3. Lägg upp fräset på ett stort fat och strö över rikligt med hackad persilja.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr