300 - 400 g blandfärs
1 - 2 gula lökar
1 - 2 msk smör
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 - 3 msk senap
1 dl grädde
hackad persilja
1. Skala och hacka löken fint. Bryn den lätt i smöret i en stekpanna. Tillsätt färsen och fräs den under omrörning tills den blir grynig och brynt. Krydda med salt och vitpeppar.
2. Rör ihop senap och grädde och lägg blandningen i stekpannan. Rör om och låt det hela få ett uppkok.
3. Lägg upp fräset på ett stort fat och strö över rikligt med hackad persilja.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng