Placeholder

Köttfärssås och spaghetti, 4 port.

Ingredienser

ca 350 g spaghetti
1 gul lök
½ tsk gurkmeja
1 msk tomatpuré
500 g köttfärs
1 paket finkrossade tomater i chili
1 tsk mörk soja
salt

Gör så här

Koka upp vatten + salt till spaghetti.
Finhacka löken och fräs den ihop med gurkmeja i olja i en stekpanna. Rör ner tomatpuré när löken börjar bli mjuk. Ta upp lökröran och lägg den på en liten tallrik.
Stek köttfärsen i smör. Blanda ner lökröran när köttfärsen är brynt och finfördelad. Blanda även ner de finkrossade tomaterna med chili samt soja. Smaka av med salt och ev peppar.
Servera med spaghetti, riven parmesan samt grönsaker (t.ex. majs, röd paprika, avocado, isbergssallad, ruccola, färska tomater och/eller gurka).

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.