Placeholder

Köttfärssås

Ingredienser

1pkt Blandfärs finmalen
1st Gullök
1st Vitlök
1st Hönsbuljong
2msk Tomatpuré
Salt
Peppar
Oregano
Lite Chillipeppar
Lite Vitpeppar
Smör

Gör så här

Hacka/riv löken. Sätt plattan på ca 8an.
Häll i lite olja och en klick smör i pannan.
Lägg i hälften av tomatpuren tillsammans med alla kryddor och blanda. Häll sedan i löken och vitlöken.

Lägg i blandfärsen och dela tills köttet brynts. Häll sedan i resten av tomatpuren, buljongen och varmt vatten så att köttfärsen täcks. Sätt på locket och låt småkoka i minst 1 timma. Fyll på med varmt vatten när det behövs.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.