Placeholder

Köttfärslimpa Med Bakad Potatis

Ingredienser

Ingredients

2 lbs. 7% fat ground beef

3 large eggs

1 small white onion, diced

1 green bell pepper, diced

⅓ cup ketchup

¼ cup milk

¼ tsp. garlic powder

½ tsp. salt

¼ pepper

25 saltine crackers, crushed

5 Russet potatoes (small to medium sized)

Slow Cooker Size:

6 quart slow cooker or larger

Gör så här

Slow Cooker Meatloaf and Baked Potatoes
Prep Time 20 min

Cook Time 8 timmar

Instructions

In a large bowl add the meat, eggs, onion, bell pepper, ketchup, milk, garlic powder, salt and pepper. Mix together with a spoon or clean hands. If meatloaf seems to wet to form into a loaf add more cracker crumbs or if too dry add a touch more milk or ketchup.

Form the meatloaf into a loaf in the slow cooker. Wash and dry the potatoes and wrap each of them in foil. Place the potatoes on top of the meatloaf toward the sides of the slow cooker.

Cover and cook on low for 8 hours without opening the lid during the cooking time.

Serve and enjoy!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.