Placeholder

Köttfärsgryta

Ingredienser

800 g blandfärs
2 hackade gula lökar
1 pkt strimlat bacon
smör till stekning
600 g strimlad vitkål
3 - 4 dl grädde
2 dl crème fraîche
1,5 msk soya
1,5 msk dijonsenap
1 tsk salt
3 krm svartpeppar
1 ms kalvfond

Gör så här

1. Fräs bacon och lök i en gryta. Tillsätt färsen och låt den brynas.

2. Tillsätt strimlad vitkål och låt fräsa med några minuter. Blanda i grädde, crème fraîche, salt, peppar, soya, senap och kalvfond.

3. Rör om och lägg på locket. Låt sjuda på svag värme ca 25 minuter, rör om då då och då.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr