400 g blandfärs
1 hackad gul lök
3 hackade vitlöksklyftor
300 g hyvlad vitkål
2 msk smör
1 dl chilisås
1 tsk torkad basilika
1 dl jordnötssmör med crunch
1. Bryn färs, lök och vitkål i omgångar i en stekpanna med smör. Lägg ihop allt och blanda ned chilisås, basilika och jordnötssmör. Låt puttra några minuter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk