Placeholder

Köttfärsgratäng

Ingredienser

KÖTTFÄRSEN

10 potatisar
800 g köttfärs
1 tsk paprikapulver
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 tsk spiskummin
200 g färskost vitlök
salt

Gör så här

1) Skala och skiva potatisarna. Jag skivar med min matberedare, det går i en jädra fart när man gör det. Lägg potatisskivorna i en bunke med kallt vatten, detta för att de annars kan bli missfärgade.

2) Stek köttfärsen tills den får färg. Krydda, ha i alla kryddor här. Häll i vitlöksosten och värm upp den ordentligt. Skiva löken tunt.

3) Blanda grädde, creme fraiche, balsamvinäger, soya, vitlöksklyftor och salt

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.