6 kotletter
5 dl vatten
2 msk kalvfond
1 msk soya
1 dl grädde
150 g Kvibille Ädelost
1 röd paprika
salt
svartpeppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Salta och peppra kotletterna och bryn dem i smör. Lägg över i en stor gjutjärnspanna eller använd samma stekpanna. Plocka då bara upp dem medan såsen förbereds.
3. Häll vatten i pannan och vispa ur alla godsaker. Tillsätt fond och soya och häll sedan detta över kotletterna. Låt köttet sjuda tills det nästan lossnar från benet, 45 - 60 minuter.
4. Plocka försiktigt upp dem och smula ned 2/3 av ädelosten och häll grädden i pannan. Vispa samman allt.
5. Lägg kotletterna i en ugnsform och häll över såsen. Smula över den sista ädelosten och fördela skivad paprika över. Sätt in i ugnen 15 - 20 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…