Placeholder

Kotletter med ädelost och röd paprika

Ingredienser

6 kotletter
5 dl vatten
2 msk kalvfond
1 msk soya
1 dl grädde
150 g Kvibille Ädelost
1 röd paprika
salt
svartpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Salta och peppra kotletterna och bryn dem i smör. Lägg över i en stor gjutjärnspanna eller använd samma stekpanna. Plocka då bara upp dem medan såsen förbereds.

3. Häll vatten i pannan och vispa ur alla godsaker. Tillsätt fond och soya och häll sedan detta över kotletterna. Låt köttet sjuda tills det nästan lossnar från benet, 45 - 60 minuter.

4. Plocka försiktigt upp dem och smula ned 2/3 av ädelosten och häll grädden i pannan. Vispa samman allt.

5. Lägg kotletterna i en ugnsform och häll över såsen. Smula över den sista ädelosten och fördela skivad paprika över. Sätt in i ugnen 15 - 20 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.