6 skivor benfri kotlett
3 dl grädde
3 dl crème fraîche
10 - 15 cm purjolök
1 paprika
300 g bacon
4 - 6 msk stark ajvar relish
eller 3,5 msk kalvfond
3 - 5 msk soya
kryddor efter smak
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Lägg köttet i en stor ugnsfast form. Skiva eller hacka purjolök och paprika och strö det över kotletterna. Täck allt med ett lager baconskivor.
3. Vispa ihop grädde och crème fraîche tills det är slätt och blanda sedan i ajvar relish eller kalvfond, soya och ev extra kryddor.
4. Servera med t ex kokt potatis och broccoli.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk