Placeholder

Kotlett med parmesan- och vitlökssås

Ingredienser

6 fläskkotletter
salt
vitlökspeppar
5 dl vatten
1 köttbuljongtärning
2 tsk worcestershiresås
1 burk crème fraîche vitlök/parmesan
1 dl grädde
vitlökspeppar
maizena

Gör så här

1. Krydda kotletterna med salt och peppar. Bryn dem i smör i en panna på båda sidor så de får litet färg. Lägg över köttet i en gryta.

2. Häll på vatten, smula ned buljongtärning och blanda ned worcestershiresåsen. Låt koka upp och sedan stå och småsjuda 30 - 45 minuter.

3. Blanda ned den smaksatta crème fraîchen och grädden. Red av med maizena om du vill ha en tjockare sås. Smaka av med vitlökspeppar om det behövs.

4. Servera med någon form av potatis.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.