Placeholder

Kotlett med paprikasås

Ingredienser

2 fläskkotletter
salt
peppar
smör till stekning

Paprikasås
0,5 gul lök
100 g paprika, grillad i marinad
1 dl crème fraîche
1 dl vatten
salt
peppar
1 krm socker
2 msk färsk basilika

Gör så här

1. Krydda köttet och stek i panna, 3 - 4 minuter/sida.

2. Skala och hacka löken och lägg i en kastrull tillsammans med paprikan och litet av marinaden. Fräs tills löken är mjuk.

3. Tillsätt crème fraîche och vatten och koka upp. Mixa såsen slät och smaka av med salt, peppar och socker. Lägg i strimlad basilika.

4. Servera med ugnspotatis och kokta grönsaker.

2 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr