3 kryddiga lunchkorvar
1 burk passerade tomater
1 burk champinjoner
1 hackad gul lök
2 rivna vitlöksklyftor
1 rejäl knippe färsk basilika
eller 1 msk torkad
1 dl matlagningsyoghurt
salt, peppar
1. Skär upp korvarna i mindre bitar och fräs dem i stekpanna i litet olja tills de fått litet färg. Lägg i den hackade löken, riv i vitlöken och låt allt fräsa ihop. Häll sedan på passerade tomater och champinjoner.
2. Tillsätt kryddorna och låt småputtra ca 5 minuter. Häll sist i matlagningsyoghurt och du får en fin konsistens på grytan.
3. Servera med nykokt ris, sallad och knäckebröd.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Korv stroganoff extra allt
En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng