2 gula lökar
8 wienerkorvar, 500 g,
eller 1 falukorv
800 g kokt potatis
1 tsk paprikapulver
1 liten burk tomatpuré, 70 g
1 dl mjölk + 1 dl grädde
eller enbart 2 dl grädde
salt
peppar
0,5 dl hackad gräslök
1. Skär korv och potatis i små bitar, 1 x 1 cm. Skiva löken tunt eller hacka den. Stek löken i smör utan att den får ta färg. Lägg i potatis, korv och paprika och stek ett par minuter.
2. Häll i mjölk och grädde och koka på låg värme 4 - 5 minuter. Rör om flera gånger. Strö över hackad gräslök och servera.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…