8 wiener- eller frukostkorvar
4 gula lökar
1 msk smör
1 pkt djupfrysta brytbönor, ca 300 g,
eller haricots verts
1 - 2 röda paprikor
2 dl buljong
2 msk tomatpuré
ca 0,5 tsk chilipeppar
ev salt
1. Skär korven i bitar. Skala och hacka löken. Fräs korv och lök i litet smör i en gryta. Tina bönorna lätt och skär dem ev i mindre bitar. Skölj, kärna ur och tärna paprikorna.
2. Tillsätt bönor och paprika till grytan, häll på buljong och tomatpuré och låt det hela sjuda på svag värme tills löken blivit mjuk och allt är genomvarmt. Smaka av.
3. Servera grytan rykande het med kokt ris och/eller bröd och en sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…