4 - 8 wiener- eller frukostkorvar
0,25 burk finhackad svamp
1 dl grovriven morot
1 dl grovriven rotselleri
1 dl finhackad lök
4 msk finhackad persilja
2 msk smör
1 msk vetemjöl
grädde
salt
peppar
timjan
1. Stek korvarna, hela eller uppfläkta, och lägg upp dem på serveringsfat. Bryn de övriga ingredienserna i smör och strö över mjöl. Späd med grädde och smaksätt med salt, peppar och timjan.
2. Häll röran över korvarna och servera genast.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Korv stroganoff extra allt
En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk