250 g Kesella
1,5 dl körsbärslikör
50 g socker
4 gelatinblad
2,5 dl vispgrädde
1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Ta fram 6 portionsskålar så att du har dem redo. Krama ur gelatinbladen och smält dem över vattenbad. Tillsätt likören så att gelatinet svalnar litet.
2. Vispa grädden fast. Blanda Kesella och socker med likörblandningen.
3. När det börjar stelna vänder du ned grädden och portionerar upp fromagen i skålarna och ställer dem kallt så att fromagen får stelna.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…