Placeholder

Körsbärsfromage

Ingredienser

250 g Kesella
1,5 dl körsbärslikör
50 g socker
4 gelatinblad
2,5 dl vispgrädde

Gör så här

1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Ta fram 6 portionsskålar så att du har dem redo. Krama ur gelatinbladen och smält dem över vattenbad. Tillsätt likören så att gelatinet svalnar litet.

2. Vispa grädden fast. Blanda Kesella och socker med likörblandningen.

3. När det börjar stelna vänder du ned grädden och portionerar upp fromagen i skålarna och ställer dem kallt så att fromagen får stelna.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.