300 g körsbär eller bigarråer
2 msk konjak eller kirschlikör
2,5 dl vispgrädde
4 stora maränger
eller ca 25 små
citronmeliss
1. Kärna ur körsbären och lägg dem i en skål. Mosa dem lätt med en gaffel och häll över konjak eller likör.
2. Vispa grädden. Dela stora maränger i bitar men låt de små vara hela.
3. Varva körsbär, maränger och grädde i glas eller portionsskålar. Garnera med citronmeliss.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…