150 g smör
1 burk karamelliserad mjölk
1,5 dl socker
1,5 krm salt
2,5 dl vetemjöl
3 ägg
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en springform, ca 24 cm.
2. Smält smöret och låt svalna något. Rör ihop karamelliserad mjölk, socker, salt, mjöl och smält smör i en bunke.
3. Tillsätt äggen, ett i taget, och rör mellan varje ägg så att du får en jämn smet. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen 20 - 25 minuter. Den ska vara dallrig i mitten när man skakar formen. Låt svalna.
4. Servera med en klick vispgrädde.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk