200 g kokos
2 dl socker
50 g rumstempererat smör
3 ägg
1 dl vetemjöl
Topping:
1 lime
1 burk Kesella, 10%
2 msk florsocker
Garnering:
1 mogen mango
1 lime
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Rör ihop alla ingredienser och bred ut smeten i en rektangel på en plåt med bakplåtspapper, 20 x 30 cm. Grädda ca 20 minuter och låt svalna.
3. Skrubba limen i ljummet vatten och finriv skalet. Dela frukten och pressa ur 1 msk saft. Blanda skal, saft, Kesella och florsocker. Bred krämen på kakan och dela den i ca 15 bitar.
4. Skala mangon med potatisskalare. Skär frukten i bitar. Skrubba limen och strimla skalet med zestjärn. Servera rutorna med limeskal och mango.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng