3 dl vetemjöl
1 dl kokosflingor
2 tsk bakpulver
150 g smör
2 dl socker
2 ägg
1 dl mjölk
100 g frysta blåbär
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en långpanna, ca 25 x 35 cm.
2. Blanda mjöl, kokos och bakpulver. Rör smör och socker vitt och poröst. Vispa ned äggen. Tillsätt mjölblandningen och rör sist ned mjölken.
3. Bred ut smeten i långpannan och grädda i nedre delen av ugnen ca 15 minuter. Lägg på blåbären otinade och grädda ytterligare ca 25 minuter.
4. Låt kakan svalna något och skär sedan upp i rutor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…