Sås:
2 dl gräddfil
0,5 dl majonnäs
1 tsk fransk senap
1 msk färsk hackad dill
1 msk färsk hackad gräslök
salt
peppar
1. Rör ihop ingredienserna till såsen. Satsen ger ca 3 dl.
2. Den knapriga fisken är dubbelpanerad vit fiskfilé som stekts i smör några minuter på varje sida. Servera fisken med såsen, kokt potatis och gröna ärter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar