2 ägg
2,25 dl socker
3 små bananer
1 dl smält smör
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en kakform.
2. Vispa ägg och socker poröst. Mosa bananerna och blanda ned moset i äggsmeten. Tillsätt smöret.
3. Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt dem växelvis med mjölken.
4. Häll smeten i formen och grädda 50 - 60 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk