1 kiwi, väl mogen
2 äggulor
1 dl florsocker
1 msk pressad citron + litet rivet skal
3 dl vispgrädde
Garnering:
1 - 2 kiwifrukter i skivor
1. Skala och mixa eller mosa kiwin. Rör samman kiwimos, äggulor, florsocker och citronsaft.
2. Vispa grädden och rör försiktigt ned den i kiwiblandningen. Häll i en rund form och låt stå i frysen minst 4 timmar.
3. Låt stå i kylen ca 30 minuter före servering. Garnera med några kiwiskivor.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…