INGREDIENSER
250 g keso
2 ägg
1/2 mosad banan
2 tsk fiberhusk
1 krm salt
SÅ HÄR GÖR DU
1. Blanda alla ingredienser i en bunke.
2. Klicka ut smeten i en varm stekpanna. Stek på medelhög värme utan matfett i 6-7 minuter.
3. Ät som de är eller servera med valfri färsk frukt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…