Placeholder

Kesogratäng med skinka

Ingredienser

500 g keso, valfri fetthalt
4 ägg
salt
svartpeppar

Smaksättning:
1 hackad lök eller 1 - 2 dl majs
eller annan grönsak

Fyllning:
200 g skivad skinka, kokt eller
rökt, skuren i småbitar
eller 200 g stekt kyckling
i småbitar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Vispa ihop keso, ägg, salt och litet svartpeppar med elvisp ca 2 minuter. Hacka löken och skär skinkan i småbitar.

3. Rör ned hackad lök och skinka i kesosmeten. Häll smeten i en ugnsform och grädda mitt i ugnen ca 30 minuter. Servera gärna med en fräsch sallad.

4 - 5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.