Placeholder

Kasslerlåda med chili och curry

Ingredienser

400 g kassler
senap
3 dl riven ost
3 gula lökar
3 dl vispgrädde
2 tsk chilipeppar
3 tsk curry
ev litet salt

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Skär kasslern i skivor och lägg dem litet omlott i en form. Bred ett tunt lager senap på dem och strö över riven ost.

3. Skiva löken tunt och fräs den mjuk utan att den tar färg. Ta upp löken och häll på grädden. Rör ned chilipeppar, curry och ev litet salt. Låt puttra några minuter.

4. Häll grädden över kasslern och täck med löken. Gratinera i ugnen tills löken fått fin färg, ca 25 minuter.

5. Rätten är litet het, minska på mängden chilipeppar om du vill ha mildare smak.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr