600 g kassler
200 g färska champinjoner
1 dl hackad persilja
1 msk smör
0,5 tsk salt
svartpeppar
0,5 krm vitlökspulver
1. Skär kasslern i 1,5 cm tjocka skivor. Hacka svamp och persilja. Stek kasslerkotletterna i smör i en stekpanna ca 3 minuter/sida. Lägg upp dem på serveringsfat och håll varmt.
2. Fräs hastigt champinjonerna och persiljan efter kotletterna i pannan och smaksätt med salt, svartpeppar och vitlökspulver. Fördela fräset på kotletterna.
3. Servera med råstekt potatis och grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…