Placeholder

Kasslerkalas

Ingredienser

500 g kassler
4 tomater
1 hackad gul lök
3 msk klippt gräslök
1 krm paprikapulver
1 krm svartpeppar
2 tsk kinesisk soya
3 dl vispgrädde

Gör så här

1. Sätt ugnen på 250 grader.

2. Skär kasslern i tunna skivor och lägg dem i en smord form. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå.

3. Vispa grädden och blanda i övriga ingredienser. Häll såsen över tomaterna. Gratinera 15 minuter.

4. Servera med kokt ris eller potatis och sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr