Placeholder

Kasslergryta med curry

Ingredienser

400 g kassler
2 - 3 tsk curry
1 finstrimlad purjolök
1 finstrimlad röd paprika
4 - 5 msk chilisås
2 dl crème fraîche
1 dl vispgrädde + 1 dl mellanmjölk
eller 2 dl vispgrädde
salt
peppar

Gör så här

1. Skär kasslern i tunna skivor. Fräs i smör tillsammans med curry, purjolök och paprika tills grönsakerna har mjuknat. Tillsätt chilisås och grädde (och ev mjölk) och låt koka upp.

2. Rör i crème fraîche och smaka av med salt och peppar.

3. Servera med ris.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr