Placeholder

Kassler på risbädd

Ingredienser

250 g benfri kassler
2 dl gräddfil
1 dl + 1 msk hackad lök
2,5 dl ris + 1 tsk salt
5 dl tärningsbuljong
0,5 tsk salt
0,5 krm peppar
0,5 tsk curry
1 tsk paprikapulver
2 msk smör

Gör så här

1. Fräs 1 dl hackad gul lök i smöret utan att den får ta färg. Tillsätt riset och späd med buljongen. Smaksätt med 1 tsk salt. Koka upp och låt puttra ca 20 minuter.

2. Skär under tiden kasslern i stavar eller tärningar. Värm tillsammans med riset de sista 5 minuterna.

3. Blanda gräddfilen med kryddorna och 1 msk finhackad lök. Rör ned gräddfilsblandningen i riset när det är färdigkokt och kasslern varm.

4. Servera omedelbart.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr