400 g kassler
1 purjolök
2 tomater
1 msk smör
2,5 matlagningsgrädde
0,5 tsk salt
2 msk hackad dill
2 - 3 msk färskriven pepparrot
1. Strimla kasslern. Ansa och skiva purjolöken och skär tomaterna i bitar. Stek kasslern och purjolöken i smör i en stekpanna, häll på grädden och salta.
2. Lägg i dill och pepparrot och låt koka ca 5 minuter.
3. Servera med kokt potatis.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…