Placeholder

Kassler med ädelost

Ingredienser

8 skivor kassler i strimlor
4 dl lätt crème fraîche
100 g Kvibille Ädel
1 röd paprika

Gör så här

1. Stek kassler och paprika tills de fått fin färg. Tillsätt crème fraîche och låt puttra på svag värme.

2. Smula i ädelosten och rör om så att den smälter. Späd med litet vatten om det blir för tjockt.

3. Ta från värmen och servera med ris.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr