Placeholder

Kassler i ugn

Ingredienser

Ca 800 g kassler
4 dl crème fraîche
1 - 2 dl grädde
1 röd paprika
1 grön paprika
1 msk fransk senap
1 msk tomatpuré
2 msk finhackad persilja
2 tsk dragon
salt
svartpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Skiva kasslern i ca 1 cm tjocka skivor. Bryn dem i en stekpanna ett par minuter på varje sida. Lägg dem sedan litet omlott i en ugnsfast form.

3. Vispa upp crème fraîchen i stekpannan tillsammans med tomatpuré och senap. Tillsätt kryddor och persilja. Tillsätt grädde om mer sås önskas. Smaka av med salt och peppar och låt puttra ett par minuter.

4. Strimla paprikorna fint och lägg dem i såsen. Häll alltsammans över kasslern och tillaga i ugnen 15 - 20 minuter.

5. Servera med potatisgratäng eller ris samt grönsallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.