Ca 800 g kassler
4 dl crème fraîche
1 - 2 dl grädde
1 röd paprika
1 grön paprika
1 msk fransk senap
1 msk tomatpuré
2 msk finhackad persilja
2 tsk dragon
salt
svartpeppar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skiva kasslern i ca 1 cm tjocka skivor. Bryn dem i en stekpanna ett par minuter på varje sida. Lägg dem sedan litet omlott i en ugnsfast form.
3. Vispa upp crème fraîchen i stekpannan tillsammans med tomatpuré och senap. Tillsätt kryddor och persilja. Tillsätt grädde om mer sås önskas. Smaka av med salt och peppar och låt puttra ett par minuter.
4. Strimla paprikorna fint och lägg dem i såsen. Häll alltsammans över kasslern och tillaga i ugnen 15 - 20 minuter.
5. Servera med potatisgratäng eller ris samt grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…