500 g kassler
1 msk smör
100 g färska champinjoner
1 tsk paprikapulver
0,5 dl vatten
1 dl vispgrädde
0,5 tsk salt
1 krm stött rosmarin
hackad persilja
1. Skär kasslern i skivor och stek dem i smör 3 - 4 minuter/sida. Lägg köttskivorna på serveringsfat.
2. Skölj, skiva och fräs svampen i pannan. Strö över paprikapulver och häll på vatten och grädde. Låt såsen koka ett par minuter och smaka av med salt och rosmarin.
3. Häll såsen över köttet och strö över hackad persilja. Servera med kokt potatis och grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar