75 g smör
2,5 dl socker
1 ägg
2,5 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 msk nymalen kardemumma
Topping:
0,5 dl råsocker
2 tsk nymalen kardemumma
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret i en rymlig kastrull och ställ åt sidan. Vispa i socker, ägg och mjölk. Blanda de torra ingredienserna och vispa ned i kastrullen till en slät smet.
3. Fyll muffinsformarna till 3/4 och toppa med råsocker och kardemumma. Baka mitt i ugnen 18 - 20 minuter. Pröva med sticka.
12 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…