Placeholder

Kantarellkotletter

Ingredienser

4 stora fläskkotletter
2 msk smör
salt
vitpeppar
1 l färska kantareller
eller 1 burk, 200 g
0,5 dl vatten
0,5 msk äkta soya
1 dl vispgrädde

Gör så här

1. Stek kotletterna i väl brynt smör. Krydda dem efter stekningen och lägg upp dem på varmt serveringsfat. Bryn därefter den väl rensade svampen i resten av smöret. Svampen ska vara läckert brun.

2. Tillsätt vatten, soya och grädde och låt skyn koka ihop litet. Smaka av väl.

3. Fördela svamp och gräddsky över kotletterna och servera dem genast, gärna med kokt persiljeslungad potatis och kokt purjolök eller sparris.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.