Placeholder

Kantarell- och baconpasta

Ingredienser

Valfri pasta för 2
1 pkt bacon
en massa rensade kantareller
ca 0,5 dl vitt vin
1,5 - 2 dl grädde
färsk persilja
parmesan
salt
peppar

Gör så här

1. Koka upp mycket vatten till pastan, salta och koka enligt angiven tid. Gör såsen under tiden.

2. Klipp baconet i en het panna och stek tills det fått litet färg och är knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. Sätt tillbaka pannan på plattan med en klick smör. Lägg svampen i pannan och stek tills den vätskat ur sig och fått litet färg.

3. Häll tillbaka baconet i pannan och tillsätt vinet. Låt småkoka litet innan du häller i grädden.

4. Smaka av med persilja, parmesan, salt och peppar. Häll av vattnet från pastan, blanda ned den i såsen och servera.

2 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.