600 g vitkål
2 msk sirap
1 msk soja
---
300 g färs
1.5 dl kokt ris
1 ägg
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 tsk timjan
2 dl mjölk
---
0.5 dl hackad persilja
Tillbehör:
600 g kokt potatis
2 dl lingonsylt
2 dl gurksallad
1. Skär kålen i små bitar. Koka den i lättsaltat vatten cirka 5 minuter. Låt kålen rinna av och blanda den sedan med sirap och soja.
2. Blanda färsen med ris, ägg, salt, kryddor och mjölk till en lös färs.
3. Sätt ugnen på 250 grader. Lägg hälften av kålen i en ugnssäker form. Bred på färsen, strö över persiljan och överst resten av kålen.
4. Ställ in formen i mitt i ugnen. Sänk värmen till 200° och grädda puddingen cirka 45 minuter.
5. Servera med tillbehören.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…