600 g kokt kall potatis
300 g kassler
1 gul lök
200 g färska champinjoner
1 msk smör
2 dl crème fraîche
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
0,5 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skiva potatisen och lägg den i en ugnssäker form. Strimla kasslern och lägg den över potatisen. Skala och hacka löken. Skölj och skiva svampen. Lägg detta ovanpå kasslern.
3. Smaksätt crème fraîchen med salt och svartpeppar, bred ut i formen och strö över osten. Gratinera 15 - 20 minuter eller tills rätten fått fin färg.
4. Servera med tomater och en grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…