400 g blandfärs
4 dl strimlad vitkål
2 rivna potatisar
1 gul lök
2 köttbuljongtärningar
2 msk tomatpuré
salt
vitpeppar
1. Fräs lök och köttfärs i en gryta. Tillsätt vitkål, tomatpuré och smulade buljongtärningar och slå på 1 liter vatten.
2. Koka tills kålen är halvmjuk, tillsätt då potatisen och koka tills den är mjuk. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera gärna med crème fraîche och ett gott bröd.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk