400 g blandfärs
4 dl strimlad vitkål
2 rivna potatisar
1 gul lök
2 köttbuljongtärningar
2 msk tomatpuré
salt, vitpeppar
1. Fräs lök och köttfärs i en kastrull. Tillsätt vitkål, tomatpuré och smulad buljongtärning och slå på 1 l vatten.
2. Koka tills kålen är halvmjuk och nästan klar. Tillsätt då potatisen och låt koka tills den är mjuk. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera gärna med crème fraîche och ett gott bröd till.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng