4 ägg
2 dl socker
150 g jordnötssmör
1. Sätt ugnen på 180 grader.
2. Vispa äggen riktigt vitt och fluffigt 5 minuter med elvisp. Tillsätt sockret och vispa ytterligare 1 minut.
3. Rör försiktigt ned jordnötssmöret och blanda ordentligt. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant och grädda ca 25 minuter tills smeten stannat.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk